Per Sharvin Knudsen fra Svendborg er historiefortæller med hiv og sving og en god portion humor. Han er også medstifter af Svendborg Fortælleværksted ...

Med egne ord:

Jeg bruger det at fortælle historier som en del af af min pædagogiske værktøjskasse som skolepædagog. Jeg kan simpelthen ikke lade være, fordi jeg har erfaret gennem mange år, hvad fortællingen kan gøre ved os individuelt såvel som kollektivt. Vi kan spejle os selv i en god fortælling. Og så skaber det et særligt fællesskab, mens historien bliver fortalt, hvor vi netop er sammen om at gå på opdagelse i fortællingen.

Jeg har deltaget på et hav af fortællekursuser gennem tiderne, blandet andet Britta Haugens "Myter, Rituel dans og gamle fortællinger". Jeg har taget et diplommodul i fortælling på den Frie lærerskole.

Jeg har startet Svendborg Fortælleværksted for 12 år siden. Vi er nogle aktive fortællere, som fortæller mange forskellige steder for børn og voksne. Vi står også selv for at afholde fortællearrangementer.

Kontakt