Svendborg FortælleVærksted er et åbent værksted. Det består af fortællere, der vil fortælle og lære sig at blive dygtigere til det.

Vi hjælper hinanden til at blive bedre, når vi er i Værkstedet sammen. Det gør vi ved at fortælle for og til hinanden og give feedback på en konstruktiv måde. Vi udveksler når vi fået ny inspiration fx ved deltagelse på fortællerkursuser rundt omkring i landet. Vi er er medlem som gruppe af FIDA foreningen af danske fortællere. 

Svendborg FortælleVærksted har eksisteret siden 2012. Vi har fortalt på cafeer, skoler, biblioteker og i forsamlingshuse. Hver sommer fortæller vi på Bølgen i Svendborg Havn og på Kulinarisk Sydfyn. Vi afholder fortællearrangementer både for børn og voksne. 

Vi er en broget skare af fortællere, der strækker sig fra sagaer og oldnordiske-fortællinger, over eventyr og selvoplevelser/personlige fortællinger, til ‘story-telling’ om ‘modern-life’!

Vi er jævnt hen seks-otte aktive fortællere (og et par stykker i dvale) der arbejder i værkstedet; nogle bliver, andre drager videre. Skulle du være interesseret i at komme med på værkstedet så kontakt os på perhjerte@hotmail.com 

eller gør det på vores facebook side https://www.facebook.com/fortaellevaerksted.dk

Så kan du få mere af vide om hvornår vi mødes næste gang i værkstedet. Alle der ønsker at blive bedre fortællere er velkomne.