Fynske Fortælle AKTIVITETER

Her lærer vi om den mundtlige fortælletradition

ANDRE STEDER

Her kan du også finde historiefortælling

Tryk på et logo og læs mere

Vil du høre en historie? Fortællerne kommer ind i din stue via skærmen. De fortæller om oplevelser i levet liv – hundredevis af historier i lyd og video. Vi har også live-udsendelser, hvor du kan chatte med fortællerne og give dit besyv med.

Fortælletid er et online bibliotek med indspillet historiefortælling til klasseværelset, til biblioteket, til kirken og til ældreinstitutioner.

Fortællere i Danmark

Fortællerne har deres egen faglige organisation. Her kan fortællere finde viden, udvikling og kolleger, og alle andre kan læse fortællerbiografier eller booke en fortæller til næste arrangement ...

Fortællergaven.dk formidler besøg af frivillige, som kan underholde børn, unge og ældre med fortælling, oplæsning, sang eller lignende – til foreninger, grupper eller institutioner, hvor man ikke har råd til at engagere professionel underholdning

Maale Fortælleteater

Måle Fortælleteater er et turnerende fortælleteater, der spiller bevægende og underholdende forestillinger, der sætter refleksion i gang hos både børn, unge og voksne.

Måle Fortælleteater er desuden en af de største udbydere af fortællekurser. Læs mere på hjemmesiden

Historiefortælling i skolen

I denne Facebook-gruppe kan fortællere, lærere og pædagoger dele ideer og erfaringer om historiefortælling i skolen. Her kan du også finde brugbare oplysninger om bøger, kurser, øvecirkler, fortælle arrangementer, festivaler o.a.

Sted?

Slå det op her

JEG ER
BESKED
0 of 900
File
Slip 1 foto her (max 1 mb) eller vælg